2013. június 25., kedd

FONTOS!

Sziasztok kincseim!:) Nem tudom láttátok-e ezt a szemetet de én most szeretném leírni a véleményemet!
 http://m.nlcafe.hu/hirek/altalanos/Minden-amit-a-One-Direction-bandarol-tudni-lehet
Egyszerűen gusztustalan amit ezek csinálnak! Addig ameddig, nem tudnak róluk semmi IGAZAT addig be kéne fogni a a pofájukat és nem kéne ilyen faszságokkal tele tenni ezt a retkes internetet.(így is van elég szemét) Undorító. Legszívesebben felakasztanám ezt a sok tudatlan gecit! Annyira látszik, hogy EZEK IS csak a pletykából élnek.
1. Harry nem meleg! Attól még, hogy jóban van a bandatársaival, attól még nem meleg, de a kedves "írók" ezek szerint nem ismerik az élet egyik lételemét a BARÁTSÁGOT. Nekik biztos sosem volt barátjuk, barátnőjük, de ez nem a 1D hibája :)
2. Louis szintén nem meleg, ugyanis van, volt és lesz is barátnője mert HETERO! Biológiai okok is lehetnek amiből meg lehet állapítani valakinek a szexuális vonzódását vagy mi a francot :) Leírok párat:
-A férfi nem szőrösödik és nőies az alakja. Most csatolnék pár képet.:



-Lányos a viselkedésük.(szerintem ezt inkább hagyjuk)
-És persze a fiúkhoz vonzódnak de kérlek....Louisnak van barátnője:

Harrynek jelenleg nincs (*.*) de neki is volt, több is.:) 

 Szerintem ezt sem kell tovább ragoznom :)
Az pedig, hogy azt állítják, hogy rossz hangjuk van FELHÁBORÍTÓ! Szóval, hogy valaki ennyire botfülű legyen az már fergeteges. Komolyan mondom személyesen kísérném el a drága cikk "írókat" fülészetre, bár szerintem az orvos is sírva fakadna ha elmesélném neki ezt. 

Sajnálom a trágár szavakat de annyira ideges vagyok...:D Imádlak titeket <3