2013. június 24., hétfő

~13. fejezet - Zavartság

Sziasztok kincseim! :) Itt is a következő rész, remélem tetszeni fog!:) Iratkozzatok fel és komizzatok! Jó olvasgatást! xoxo

Jól indult a reggelem, ugyanis Harry puszilgatására keltem.
-Jó reggelt!-mondtam kómásan.
-Dél van!-nevetett Harry.
-Mmmm. Mióta vagy fent?-kérdeztem.
-1-2 órája! Remélem kényelmes volt a mellkasom!-kacsintott, majd beleütöttem a vállába. Egy határozott mozdulattal megfordultam, így háttal voltam neki. Erős kezeivel átkarolt a derekamnál és a fülemhez hajolt.
-Eszméletlen jó a feneked!-suttogta mire én felháborodtam.
-Harry..Neked csak a testem kell!-vágtam rá kicsit csalódottan.
-Ez nem igaz!-tiltakozott.
-Igen?! Akkor mond el mi tetszik a belsőmben!-fordultam felé, majd mélyen belenéztem gyönyörű szemeibe.
-Szeretem, hogy bátor vagy de közben törékeny, jószívű....-itt megfogta a fenekem mire rácsaptam a kezére.-És harcias!-nevetett fel.
-Miért nem bízom benned?-kérdeztem.
-Én bízom benned!-válaszolt majd megcsókolt.
Érzelmes pillanatunkat hamar megzavarta mély hangjával.
-Nekem...most mennem kell.
-Miért?-kérdeztem szomórúan.
-Dolgom van!-vágta rá azonnal érzelemmentesen majd felkelt és felvette a földön heverő ruháit. Néhány kétségbeesett pillantás után feltápászkodtam az ágyról, ami tele volt Harry férfias illatával. Egy szó nélkül kisétált az ajtómon mire én észhez tértem és utána mentem. Köszönés nélkül rontott ki a bejárati ajtón. Rá kiabáltam, amit pár bosszús pillantással jutalmazott.
-Harry!-néztem rá szomorúan-Vigyázz magadra!-nyögtem ki végre karba tett kézzel. Hirtelen megindult felém és egy hosszú csókot lehelt az ajkamra. Amikor szétváltunk, azonnal hátrafordult, beszállt a fekete Range Rover-be és elhajtott. Nem értettem ezt az egészet, mégis mi ütött belé?!Az egyik pillanatban még szerelmet vall a másikban meg váratlanul dolga lesz és elmegy, aztán pedig olyan szenvedélyesen csókol meg mintha utoljára tenné. Teljesen össze vagyok zavarodva. Remélem keresni fog. Hihetetlen, hogy pár nappal ezelőtt még a hátam közepére kívántam, most meg itt állok az ajtóban, a könnyeimmel küzködve, és bármit megtennék, hogy megcsókolhassam. Lehet, hogy túlreagálom. Biztosan keresni fog. Most lenyugszom, felmegyek a fürdőbe és áztatom magam, ez a legjobb dolog amit most tehetek. Kihasználtam, hogy Felicia és Stefan dolgozik, és max hangerővel hallgattam a kedvenc zenéimet. Egy óra fürdés után lehuppantam az ágyamra és keresgélni kezdtem a telefonomat a párnák közt. Meglepődve vettem észre, hogy a fekete Iphone-om nem...az enyém. Ez Harry mobilja és akkor ő valószínűleg az enyémet vihette el.Megszeppenve nyomkodtam a kijelzőt, amikor eszembe jutott, hogy a kis "telefoncsere" nagyon jól jött. Hamarosan újra láthatom!