2013. május 5., vasárnap

~ 7. fejezet - Csókolj meg!

Na most elbeszélgetek vele. Megfogtam a kezét, amiből kiesett egy szatyor. Behúztam a dolgozószobába.
- Miért hagytál itt? El sem tudod képzelni, hogy mennyire haragszom rád! - tettem karba a kezem.
- Sajnálom szívem! - nézett rám kölyökkutya szemekkel. - De mi történt? Olyan vörös a fejed, mint egy paradicsom! - nevetett...
Gonoszan néztem rá, majd együtt bementünk a konyhába ahol a két fiú már sörrel a kezükben " beszélgettek ". Kat odament Zaynhez és vadul lesmárolta.
A szám tátva maradt. A csókjuk közben Harry tekintete rajtam volt. Kéjesen vigyorgott, mintha azt várná, hogy én is ezt tegyem vele, de ismét csalódnia kellett. Nem bukok a rossz fiúkra. Sőt.... Egyáltalán nem szeretnék még fiúzni. Ez elég furcsa, mivel a többi 16-17 éves már rég nem szűz. Én meg örülök, hogy az vagyok. Nem áll szándékomban elsietni a dolgokat. Kimentem a konyhából és lehuppantam a kanapéra. Harry utánam jött és ő is leült szorosan mellém. Zavarba jöttem. Tekintetem az összekulcsolt kezeimen akadt. Harry engem nézett.
- Te más vagy, mint Kat! - mondta kissé komolyan.
- Igen! Tudom! - mondtam mosollyal az arcomon.
- Tetszik, hogy nem vagy olyan... vad! - mondta mély vigyorral. - De sajnos muszáj lesz... - kuncogott.
- Mi??? - néztem rá óriási barna szemeimmel.
- Muszáj lesz megrontanom téged! - nevetett, majd a combomra tette a kezét.
- Először is! Engem senki nem fog megrontani! Másodszor! Ha nem veszed le rólam a kezed, akkor letépem és felvarrom a seggedre! - nyomtam egy műmosolyt a végére.
Harry nagy szerencséjére elvette a kezét.
- Szóval ilyen harcias vagy? - röhögött
Kirázott a hideg ahogy végigmért. Tudtam, hogy túl rövid ez a ruha féleség. Gyorsan felmentem átöltözni. Egy szakadt farmert és egy félvállas pólót vettem fel.
Talán ez az egyetlen felsőm, ami többet mutat. Kontyba fogott hajamat kiengedtem aztán lementem a nappaliba, ahol már vagy húsz ember volt. Kat kicsit ideges lett, amikor meglátta, hogy átöltöztem, de tudta, hogy nem tud mit tenni, mert elég makacs vagyok. A hangos zene minden más hangot elnyomott, ezért nem vettem észre, hogy Harry közeledik felém ameddig meg nem fogta a csípőm és magához húzott. A testünk összeért. Próbáltam kiszabadulni erős fogásából, de ez lehetetlen volt. Kettényílt ajkaimat bámulta, látszott rajta, hogy meg akar csókolni. Látszott a vágy a szemeiben. Hirtelen elvette a tekintetét a számról és a szemembe nézett. 
- Nehéz lesz tartanom magam! 
Ahogy ezt kimondta elengedett és lelépett. Mi?! Ilyen helyzetbe hoz, aztán meg elmegy? Kirohantam utána. 
- Harry!! - kiabáltam
Nem tudom miért mentem utána, amikor nyilván nem akartam. De talán a szívem mélyén mégis akarom azt a csókot. Visszafordult és kérdően nézett rám.
- Csókolj meg! - mondtam halkan, de mégis hallhatóan.
Harry azonnal elindult felém. A szívem csak úgy dübörgött a mellkasomban. Ez a csók intenzív volt és szenvedélyes. Mikor Harry elhúzódott kéjes vigyor jelent meg az arcán. Többre vágyott, mint egy csók. Tudhattam volna! Megragadta a karom és egy fekete kocsi felé kezdett rángatni, ami gondolom az övé volt.
- Harry!? Hová megyünk? - kérdeztem idegesen.
- Hozzám! - mondta, majd nyomott egy puszit a számra.
- Nem! - válaszoltam karrba tett kézzel.
Csalódottan nézett rám, ami nem tetszett, de nem fogom neki odaadni magam, hisz alig ismerem. 
- Akkor hol akarod? - tette a kezét a fenekemre.
Válaszként pofon vágtam. Mit képzel magáról? Ezzel a lendülettel sarkon fordultam és befutottam a házba, ahol részeg táncoló emberkék fogadtak. 
- Vége a bulinak srácok!! - kiabáltam unottan.
Mindenki csalódottan nézett rám, de nem érdekelt. Az ajtó felé mutattam ezzel siettetve őket. Elég gyorsan üres lett a nappali. Kat és Zayn sehol. Felrohantam a szobámba, ahol elég intim jelenetet láttam. Kat éppen a ruháitól akarta megszabadítani Zaynt...